Inredningsbutiker i Karlstad

Det är viktigt att du har ett hem du trivs bra med. Även om kanske storleken på bostaden och platsen där den befinner sig väger tyngst, är det även viktigt att ha en inredningen du trivs bra med. Du ska inte bara ha en säng som är bekväm att sova i, utan du ska även ha möbler och inredningsdetaljer som du tycker om att titta på och trivs att komma hem till. I Karlstad finns det gott om olika inredningsbutiker, allt från stora kedjor till mindre mera lokala butiker. För att göra det enklare för dig att hitta butikerna som passar din inredningssmak finner du här tips på olika inredningsbutiker.

Kraftkarlstad2.se

Lokala inredningsbutiker

En stor stad som Karlstad kommer precis som andra städer med många inredningsbutiker. Förutom kända kedjor finns här även en hel del lokala butiker som garanterat kommer att ha ett annat urval än de stora butikerna. Är det mer okända varumärken du är ute efter eller en alternativ inredningsstil på soffor, stolar eller små detaljer ska du spana här. Värmlandskök är en inredningsbutik som erbjuder varierande produkter till köket. Butiken är en av flera i Värmland men har lokala förankringar till Karlstad. Du finner deras butik på Kasernhöjden 1 med telefonnumret 054-57 01 90. Är det lite mera alternativa inredningsbutiker du letar efter kan du kolla in Noll 54 Interiör som du finner på Järnvägsgatan 9 med telefonnumret 054-15 59 99. En annan alternativ och samtidigt modern inredningsbutik är Boulevard 11 Present & Interiör. Du finner denna på Västra Torggatan 11 med telefonnumret 054-18 01 20. Är du ute efter mera klassiska möbler finner du Walfrid Svenssons Möbler på Nygatan 4 med telefonnumret 054-21 08 91.

Inredningsbutikskedjor

Karlstad är även fylld med inredningsbutiker som du även finner i andra städer runt om i Sverige. Dessa stora kedjor kommer ofta med fördelen att de kan hålla låga priser och om du flyttar kan du få hjälp med produkter även i andra städer. Den allra största och mest kända av dessa är Ikea. Här hittar du inredningsprodukter av alla storlekar och former till ett förmånlig med pris. Se bara till att du går rätt väg på Ikea för att inte handla mer än du behöver. Du hittar Ikea på Bergviksvägen 43 med telefonnummer 077-570 05 00. En annan stor kedja som du finner i Karlstad är Hemtex. Hemtex har under åren gått över mycket till sängkläder, kuddar och ibland gardiner. Du hittar butiken på Drottninggatan 21 med telefonnumret 054-21 09 56. Skulle det vara ditt kök som behöver nya produkter hittar du Önska på Drottninggatan 15 med telefonnumret 054-19 07 45. Skulle det istället vara små inredningsdetaljer kan du hitta dem på Indiska. Du finner deras butik på Järnvägsgatan 14 med telefonnumret 054-18 42 10.

 
 
 

About the author

More posts by

 

 
 
manifesto